Medico

Fuldautomatiske pakkeanlæg
og pakkelinjer til medicinalindustrien

Leder du efter en ekspert inden for fuldautomatiske pakkeanlæg og pakkelinjer til medicinalindustrien? I Danconsulting hjælper vi dig og din virksomhed med at udvikle automatiserede og effektive pakkeløsninger.

Vi ved, at nye og mere effektive pakkeanlæg er nødvendige for at skabe vækst og forbedre jeres konkurrenceevne. Automatisering er effektivt, især når det tænkes ind i hele din virksomheds værdikæde. I kan nemlig nedbringe omkostningerne på masseproducerede produkter væsentligt, når pakkeprocessen gøres fuldautomatisk og hurtigere.

Resultatet af et samarbejde med Danconsulting er en driftsikker og pålidelig løsning, der effektiviserer arbejdsgange og -processer i jeres virksomhed. Vi leverer fuldautomatiske pakkeanlæg, som er nærmest vedligeholdelsesfrie på grund af solide materialevalg, lukkede lejer og kraftige komponenter.

Andre virksomheder i medicinalindustrien vælger Danconsulting til

  • at automatisere pakkeanlægget

  • at automatisere pakkelinjen

  • at nytænke emnehåndtering

  • at udvikle montageudstyr

  • at risikovurdere nuværende pakkeanlæg og -linjer


Fleksibel, kundetilpasset pakkeløsning
I Danconsulting tænker vi arbejdsprocesserne ind, når vi starter med at udvikle din fuldautomatiske pakkelinje. Elementer som flow, produktionsstyring, kvalitetskontrol, test og godkendelse indgår i én samlet løsning.

Vi har erfaring med både mindre og større automatiseringsopgaver inden for mange forskellige brancher. Den knowhow trækker vi på, når vi skitserer mulige løsninger ud fra den opstillede kravspecifikation. Den endelige løsning udvikler vi i tæt samarbejde med dig som kunde, så den lever 100 % op til dine krav og behov.

Sikkerhed kommer før alt andet
I udviklingen af din pakkelinje, holder vi hele tiden fokus på, at løsningen skal være sikker. Det betyder, at der for eksempel ikke er skarpe kanter, medarbejderne kan skære sig på. Snitsår kan sætte produktionen helt i stå og have store økonomiske konsekvenser.

Derfor skal du vælge Danconsulting til udvikling
af fuldautomatiske pakkeanlæg og pakkelinjer til medicinalindustrien

  • Automatisering sænker omkostninger

  • Vi har stort fokus på sikkerheden i pakkeanlægget

  • Forbedret konkurrenceevne

  • Vi udvikler næsten vedligeholdelsesfrie pakkelinjer

  • Solide og robuste løsninger


I Danconsulting er vi certificerede CMSE® - Certified Machinery Safety Expert (PILZ), og vi kan derfor stå for CE-mærkningen både før, under og efter udviklingen af automatiserede og effektive pakkeløsninger.