Offshore

Maskinkonstruktioner til offshore

I Danconsulting har vi professionel erfaring med at udvikle og konstruere højteknologiske maskinkonstruktioner til det globale marked inden for offshore.

I et samarbejde med Danconsulting får du udviklet og konstrueret maskiner, røropbygninger, rørinstallationer og renseanlæg, der lever 100 % op til dine ønsker og behov. Med faglig dybde udvikler vi kvalitetsløsninger med høj leveringssikkerhed til især boreplatforme og borerigge.


Typisk får vi et oplæg fra en ingeniør, men en velfungerende maskinkonstruktion til offshore kræver mere end ingeniørmæssige kernekompetencer. De kompetencer og den nødvendige faglighed har vi oparbejdet gennem mangeartede opgaver inden for maskinkonstruktion i forskellige materialer som for eksempel stål, aluminium, rustfrit stål, plast og kompositmaterialer.


Andre offshore-virksomheder vælger Danconsulting til design, udvikling og konstruktion af

  • Maskinkonstruktioner

  • Røropbygninger

  • Rørinstallationer

  • Renseanlæg


Få en sikker og robust løsning
I Danconsulting er vi anerkendt som specialister i maskinsikkerhed og CE-mærkning. Vi arbejder dagligt med maskindirektivet, NORSOK, API, trykpartsdirektivet og ATEX-indretningsdirektivet og kender alle de krav og regler, der stilles til design, konstruktionen og dokumentationen af offshore-løsninger.

Frosio Level 3 certificerede inspektioner
​I Danconsulting udfører vi Frosio-certificeret inspektion og tilsyn på egne og eksterne projekter inden for korrosionsbeskyttelse af stål. Vi er Frosio Level 3-certificerede og kan inspicere både før, under og efter coating processen. Vi har den nødvendige faglighed og er klar til at rykke ud med kort varsel.

Med egnede måleinstrumenter og metoder bestemmes kvaliteten og tilstanden af det inspicerede malings- og sandblæsningsarbejde. Vurderingen samles i en malerapport, der kan danne grundlag for vedligeholdelsesstrategier af konstruktionerne.

Derfor skal du vælge Danconsulting til maskinkonstruktioner i offshore-industrien

  • Du får den løsning, du forventer og har brug for

  • Professionel visualisering med 3D-konstruktioner

  • Opnår maksimalt udbytte af maskinkonstruktionerne

  • Du kommer i mål til tiden

  • Reducér uventede reparationer

  • Vi sikrer, at din løsning bliver en succes


I Danconsulting er vi certificerede CMSE® - Certified Machinery Safety Expert (PILZ), og vi kan derfor stå for CE-mærkningen både før, under og efter udviklingen og konstruktionen af højteknologiske maskinkonstruktioner.