Om Danconsulting

Få erfaren rådgivning og en faglig kompetent samarbejdspartner

Allan Rønnow er ejer af og drivkraften i Danconsulting. Allan er maskinbygger og med en pragmatisk, innovativ og handlekraftig tilgang er han dygtig til at sikre fremdrift i jeres projekt og holde fokus fra start til slut.

Allan Rønnow
Ejer

Allan Rønnow har arbejdet i branchen siden 1990. Det har givet en bred erfaring inden for projektledelse, LEAN, maskinsikkerhed, automation, maskinkonstruktion, tooling og udvikling af fuldautomatiske produktionslinjer og pakkeanlæg.

Rådgivende maskinbygger med hjerte og sjæl
Vi møder dig i øjenhøjde og taler i et sprog, du forstår, hvad enten vi taler med direktionen eller montøren på gulvet. Med en innovativ tilgang udvikler vi løsninger til din virksomhed, der giver dig et forspring i forhold til dine konkurrenter.

Når vores egne kompetencer ikke længere slår til, henter vi dygtige specialister ind efter behov til løsning af de enkelte opgaver, så du som kunde er sikret det optimale slutprodukt.

 


 

Danconsulting

Bakkevænget 15 

DK-6000 Kolding

ar@danconsulting.dk

Mob.: +45 2344 6544

Kontakt os

Kontakt Allan Rønnow på
+45 23 44 65 44 eller ar@danconsulting.dk, hvis du har brug for en kompetent projektleder, konsulent eller maskinkonstruktør hvad enten det er for kort eller lang tid.

© 2017 by Danconsulting.